Bloc Nou Magurele Ilfov

Bloc Nou Magurele Ilfov
Bloc Nou Magurele Ilfov Bloc Nou Magurele Ilfov Bloc Nou Magurele Ilfov Bloc Nou Magurele Ilfov
Tip imobil: Bloc Nou
Stadiu: Finalizat
Dezvoltator: Grup Dezvoltatori Persoane Fizice
Manager proiect: Visanesu Marian
Contact rapid:0767.377.376
Disponibilitate: 10
Preţ: 30.300€
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist
Compară produs
Componenta ansamblului
Garsoniera Suprafata Utila- 35 mp - Suprafata Construita 44mp - Pret Cash- 28300Euro - Pret Credit - 30300 Euro
Apartament 2 camere Suprafata Utila- 48 mp - Suprafata Construita 59mp - Pret Cash- 37500Euro - Pret Credit - 40000 Euro
Apartament 3 camere Suprafata Utila- 81 mp - Suprafata Construita 92mp - Pret Cash- 62000Euro - Pret Credit - 64000 Euro

Bloc Nou construit in Magurele Ilfov in anul 2018, Blocul are doua scari si sunt 10 apartamente pe fiecare scara (garsoniere,apartamente de 2 si 3 camere). Este situat in orasul Magurele,  In prezent, se lucreaza la finisajele interioare ale blocului.

Toate apartamentele sunt decomandate, avand bucatarie inchisa si suprafate generoase.

Imobilul detine toate utilitatile: apa, canalizarea orasului, curent electric, gaz. Blocul are regim de inaltime Parter + 3 etaje si are doua scari. Celedoua scari au aceeasi configuratie si acelasi numar de apartamente (cate 10 apartamente in fiecare scara).

Blocul este situat pe strada Marasesti, la o distanta de cca 2 minute fata de podul ce traverseaza centura mun. Bucuresti. Strada pe care este situat blocul este asfaltata, toate strazile din jur fiind, de asemenea, asfaltate. Imobilul este amplasat intr-o zona cu vile moderne si blocuri cu regim mic de inaltime, cu trafic redus, numeroase spatii verzi, beneficiind de toate utilitatile urbane, in imediata apropriere existand magazine, supermarket-uri, banci, scoli, gradinite, etc.

Structura de rezistenta este realizata pe stalpi si cadre de beton, iar compartimentarea este realizata cu caramida tip Porotherm de 25 cm grosime. Izolatia exterioara se realizeaza cu polistiren expandat de 10 cm. Peretii interiori ai apartamentelor sunt realizati din caramida Porotherm, ce asigura o foarte buna izolare termica si fonica.

Apartamentele se predau la cheie, fiind dotate cu usa metalica, centrala termica in condensatie, calorifere, obiecte sanitare in baie, gresie, faianta, parchet, usi de interior. Finisajele se pot personaliza. 

Toate utilitatile sunt contorizate individual.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: