Notice: Undefined index: banner_id in /home/imnetro/public_html/blocurinoibucuresti.ro/catalog/controller/module/banner.php on line 13 Complex Rezidential Octopus Garden

Complex Rezidential Octopus Garden

Complex Rezidential Octopus Garden
Complex Rezidential Octopus Garden Complex Rezidential Octopus Garden Complex Rezidential Octopus Garden Complex Rezidential Octopus Garden Complex Rezidential Octopus Garden Complex Rezidential Octopus Garden Complex Rezidential Octopus Garden Complex Rezidential Octopus Garden Complex Rezidential Octopus Garden Complex Rezidential Octopus Garden Complex Rezidential Octopus Garden Complex Rezidential Octopus Garden Complex Rezidential Octopus Garden Complex Rezidential Octopus Garden Complex Rezidential Octopus Garden Complex Rezidential Octopus Garden Complex Rezidential Octopus Garden Complex Rezidential Octopus Garden
Tip imobil: Complex Rezidential
Stadiu: Finalizat
Manager proiect: Marian Visanescu
Contact rapid:0767.377.376 / 0740.120.567
Disponibilitate: Disponibil
Preţ: 74.626€
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist
Compară produs
Componenta ansamblului
Garsoniera VANDUTE
Apartament 2 camere Suprafata 63,23+11,53-74,76mp - Pret 74626Euro + Tva / Suprafata 65,16+11,27-76,43mp - Pret 76635Euro+Tva
Apartament 3 camere VANDUTE
Apartament 4 camere VANDUTE

Blocuri noi Bucuresti in colaborare cu BCR  va propune spre vanzare superbul Complex Rezidential Octopus Garden Residence, situat intr-o zona linistita de case si blocuri noi din zona Brancoveanu - Giurgiului din Sectorul 4 al Capitalei, intre Parcul Carol si Parcul Tineretului, la 5 minute de Metroul Eroii Revolutiei .

Zona este bine deservită din punct de vedere comercial şi al instituţiilor de învăţământ, în vecinătate aflându-se Şcoala Gimnazială George Bacovia, Şcoala Nr. 188, Grădiniţa Ciupercuţa, Centrul Comercial Sun Plaza, Piata Progresu, şi alte unităţi comerciale.

Transportul public este foarte bine reprezentat, staţia de metrou Eroii Revoluţiei fiind situată la doar 600 de metri de ansamblul rezidenţial. De asemenea, tramvaiele 4, 7, 25 şi autobuzul 323 au staţiile în imediata apropiere.   3 km de Piaţa Unirii, 600 m de staţia de metrou Eroii Revoluţiei, 800 m de Parcul Tineretului,   1,2 km de Parcul Carol, 2 km de Sun Plaza.

Ansamblul rezidenţial Octopus Garden , dezvoltat de compania Apolodor Construct pe un teren de 7447 mp, este compus dintr-un bloc cu 6 scări, având regim de înălţime S+P+8E şi totalizând 157 apartamente, din care 2 garsoniere, 84 apartamente cu 2 camere, 48 apartamente cu 3 camere şi 23 apartamente cu 4 camere dispune de 163 locuri de parcare amenajate la subsol .

Complexul Rezidential Octopus Garden , are structura de rezistenta din beton armat fiind proiectat sa reziste la cutremure peste 8 grade , compartimentarile peretilor din interiorul apartamentelor sunt facute din caramida , izolatia termica si fonica fiind efectuata cu materiale de ultima generatie, peretii interiori finisati cu vopsea lavabila si parchet laminat de 8 mm  Tarket importat din Germania.

Complex Rezidential Octopus Garden dispune de urmatoarele facilitati si finisaje:

-  6 lifturi Thyssenkrupp(model Synergy), fiecare cu capacitate de 6 persoane,

-  parcare subterana cu instalatie automata de detectoare si semnalizare incendiu ,

- gradina  amenajata , sala de biliard, sala de tenis, sala de fitness,

- incalzire  cu centrala de bloc contorizata individual,

-servicii de paza si protectie 24 / 24

-tamplarie exterioara din profile PVC Salamander cu bariera termica ( 5 camere )

-tamplarie interioara cu furnir natural ( PINUM )

-usa metalica furniruita la intrare, cu incuietoare multipunct ( PINUM )

-gresie si faianta Marazzi, obiecte sanitare Duravit Germania

-instalatie pentru interfon in fiecare apartament

Descrierea generală şi specificaţiile tehnice ale Ansamblului Rezidenţial          

Specificaţiile tehnice ale Apartamentului finisat

STRUCTURA DE REZISTENTA

Structura de rezistenta a cladirilor este o structura rigida, cu pereti structurali, stâlpi si grinzi din beton armat, placi tip dala 23 cm grosime.  

Cladirile se afla în zona seismica de calcul „C” si sunt construite pentru a rezista la o actiune seismica de 9 grade. Zidariile de compartimentare interioare si închiderile perimetrale de caramida nu au rol structural.

La realizarea suprastructurii s-au utilizat ca materiale:-beton C32/40 (B500) pentru pereti si plansee, -  armatura de rezistenta otel tip BST 500.

FINISAJE INTERIOARE

Compartimentarile sunt realizate din zidarie executata din caramizi cu goluri, cu grosimea de 15 cm intre camere si de 30 cm intre apartamente si catre exterior; peretii din caramida se vor tencui si se vor vopsi cu vopsea lavabila de interior (culoare alba). Totodata in interiorul apartamentelor compartimentarile bailor, debaralelor, bucatariilor sunt realizate din gips-carton dublu placat si sunt izolate termic si fonic:

  1. peretii interiori de gips-carton se vor chitui la rosturi si se vor finisa cu vopsea lavabila de interior (culoare alba);

2.       pentru spatiile umede (bucatarii si bai) s-a folosit placa de gipscarton rezistenta la umezeala (tip RBI), finisajul fiind cu faianta (Marazzi)

pentru restul spatiilor s-a folosit placa de gips-carton normala (tip RB).

Tavanele s-au realizat din gips carton, s-au chituit la rosturi si s-au finisat cu vopsea lavabila de culoare alba;  în functie de destinatia încaperii au placa normala sau placa rezistenta la umezeala.

Pardoselile s-au realizat astfel:

- izolatie cu polistiren protejat cu sapa slab armata;

- s-a montat  parchet lamelar – (Tarkett Germania)), cu plinta din acelasi material în living, dormitoare, dressing/degajament - în celelalte spatii baie si grup sanitar s-a montat gresie (Marazzi), iar in bucatarie, dupa caz;

Placaje pereti :

Faianta: (Marazzi)

-  în bucatarie deasupra frontului de lucru pe o înaltime de 60 cm.

-  în bai placi de 20x20 cm 2.00m înaltime 

Tâmplaria interioara,  este cu furnir natural (PINUM) - cu captuseala, pervaze si feronerie, iar usa de la intrare în apartament este fi metalica cu incuietoare multipunct (PINUM).

FINISAJE EXTERIOARE

Tencuiala fatadelor este realizata în sistem tip Baumit: termoizolatie polistiren de 8cm, plasa fibra sticla, tencuiala decorativa. Balcoanele sunt fi placate cu gresie antiderapanta de exterior.

Tamplaria exterioara este de culoare alba din profile de pvc Salamander cu bariera termica (5 camere) si geam termopan Low-e configuratie 6– 14– 4  (k=1.4W/mpK). Ferestrele au ochiuri fixe sau mobile cu deschidere interioara batanta.

 

LIFTURILE: In imobil s-au montat 6 ascensoare de 6 persoane ThiessenKrupp.  

VENTILATIA :

·         Ventilarea grupurilor sanitare si a bailor se face cu ventilator individual cu clapete anti-retur si cu coloana comuna cu evacuarea la nivelul acoperisului (Ventilatorul este prevazut cu functionare concomitenta cu lumina temporizata aproximativ 2 minute dupa intreruperea iluminatului)

·         Ventilarea bucatariilor se face prin intermediul hotelor aferente masinilor de gatit (hotele vor fi aprovizionate de catre cumparator).

CLIMATIZAREA :

Instalatia de racire

·         Racirea (standard in living si optional in camere) se realizeaza prin sistem split, cu unitati interioare de perete si unitatea exterioara montata in balcon.

Instalatia de incalzire

·         Incalzirea se realizeaza cu doua centrale termice comune prevazute cu: doua cazane, cu automatizarea aferenta functionarii lor in cascada si prepararii de apa calda menajera in regim prioritar, un boiler pentru preparare apa calda menajera si pompe pentru circulatia agentului termic. Sunt amplasate la nivelul parterului intr-un loc special amenajat având asigurate volumul necesar (conform calculelor de specialitate) spatiul vitrat de explozie si priza de aer proaspat.

·         Corpurile statice sunt din otel si se alimenteaza de la un distribuitor colector amplasat in holul central al fiecarui apartament. 

·         Consumul de agent termic este contorizat separat pe fiecare apartament printr-un contor de energie termica montat la intrarea în fiecare apartament.

INSTALATII  SANITARE

     Reteaua de distributie apa potabila alimenteaza prin bransamente individuale fiecare apartament; consumul de apa rece este contorizat pe fiecare apartament, cu apometre montate în nisa pe casa scarilor. Distributia de apa se realizeaza prin tevi polietilena si  polipropilena PPR izolata.

·         Apa calda menajera se realizeaza centralizat pentru toate apartamentele si se contorizeaza separat pe fiecare apartament, cu apometre montate în nisa de pe casa scarilor.

In apartamente se vor monta urmatoarele OBIECTE SANITARE:

-  Lavoar: portelan

-  Cada de baie: dimensiuni 70x170 cm, acril sau fibra sticla, dupa caz

-  Cada de dus: dimensiuni 90x90 cm, dupa caz

-  Vas WC portelan (inclusiv capac din plastic)

INSTALAŢIA  DE GAZ

se realizeaza cu contorizare individuala pe fiecare apartament, cu contorul montat pe casa scarilor. Consumatorii sunt la aragazul din bucatarie. Se prevede un contor pentru consumul din spatiile comune (centrale termice).

INSTALAŢIA  ELECTRICA

Coloanele electrice sunt executate cu cabluri de cupru mascate în ghene. În apartamente şi pe scară, circuitele electrice sunt executate cu conductori din cupru izolaţi, instalaţi în tuburi de protecţie montate îngropat. In zonele cu pericol de deteriorari mecanice, cablurile sunt protejate in tuburi.

Instalaţia electrică de iluminat si prize

-  Casa scării şi lobby.

-  Hol intrare: 1 punct de iluminat montat în tavanul fals acţionat de la întrerupator cap scara montat lânga uşa de acces în apartament, uşile de la dormitoare, living.

-  Living room: 1 punct de iluminat montat în tavanul fals, 2 puncte de iluminat de perete (aplice) acţionate de la întrerupatoare amplasate la intrarea în living, , 4 prize duble.

-  Dormitor: 1 punct de iluminat montat în tavanul fals, 3 prize duble si una simpla.

-  Bucatarie: 1 punct de iluminat montat în tavanul fals actionat de lânga usa, 4 prize duble si una simpla pentru cuptor.

-  Baie: 1 punct de iluminat de perete (aplică) montat deasupra oglinzii, 1 punct de tavan montat în tavanul fals acţionat de la un comutator montat în afara băii.

-  Grup sanitar de serviciu: 1 punct de tavan montat în tavanul fals acţionat de la un întrerupator montat în afara băii.

- Balcoane: 1 la 2 puncte de iluminat (aplica),  o priză protejată.

- Aprinderea luminilor în garaje pe rampa de acces în garaj şi cea exterioară se va face pe baza de senzor de prezenţă.

Prizele si intrerupatoarele sunt LeGrand.

Instalaţia de paratrasnet

·         Clădirea este prevazuta cu  paratrăsnet cu dispozitiv cu amorsare. Priza de pamânt este executata astfel încât valoarea ei să fie mai mica de 1 ohm.

Instalatie electrica de curenţi slabi

·         Clădirea este dotata cu o instalatie de interfon instalată pentru fiecare apartament.

·         S-a asigurat posibilitatea conectarii fiecarui apartament la reteaua Romtelecom, cu prize de telefon montate câte una în living si în dormitoare.

·         Imobilul are  posibilitatea conectarii la reţeaua stradală prin cablu TV sau la sistemul de antena prin satelit (la opţiunea vânzătorului) cu posibilitatea receptării semnalului în living şi dormitoare.

·         Parcarea subterană este prevăzută cu instalaţie automată de detectare şi semnalizare incendiu şi a depăşirilor concentraţiei de CO. Este de asemenea prevăzută cu instalaţie de ventilaţie interblocată . Accesul se face pe doua cai avand fiecare cu bariera si usa automata actionate prin telecomanda.

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: